mandag 21. november 2011

Just another manic monday

Uken vår i bilder. Enjoy!

Our week in pictures. Enjoy!


Deilig når regner kommer! Vært masse regn denne uken og til tider nesten litt "kaldt".
It's so refreshing when the rain starts! This week we have had lots of rain and almost a bit "cold"



To ganger i uken er det "leksehjelp" for barna i Belen. Da jobber de med matte eller oppgaver knyttet til kommunikasjon. Det er ulike nivåer på like gamle barn, og noen trenger mye hjelp, mens andre mindre. Oppgavene blir kombinert med fargelegging og leker og det er alltid morsomt å være med!

Two times a week, kids in Belen get help to math and "communication-tasks". This is to better their learning and is combined with different games as well.


Twister med tall! Barna må regne sammen tallene de har under hender og føtter etter hver ny bevegelse. En ny vri for å lære matte
The kids are playing Twister with numbers to learn math



Endelig ferdig med sykehusbesøk! (Håper vi ikke jinxa oss selv nå)

Finally finished with the hospitalvisits! (Hopefully we didn't jinx it now)

Gikk inn i en dyrebutikk og blikket til Maia sier vel alt om forholdene til dyrene. Her var en kylling din for 2 soles (4 kr)

Found a petstore og the conditions for the animals were horrible (Maia's look says it all). Here you could get a chicken for 2 soles (4 kroners)

Nyter søndagen ved en innsjø i jungelen :)

Enjoying the sunday by a lake in the jungle :)


Ellen har fått en nytt pratekamerat ;)

Ellen has got a new talking-buddy ;)

Godt å endelig få god vannmelon!!

Finally we got a good watermelon!!

Vi har smakt på Suri, en spesialitet her i jungelen. Suri er mark..... (hadde egentlig video, men med flere timers opplasting for et minutts film føltes ikke helt verdt det;)
Ellers denne uken har vi møtt på en norsk folkehøyskole-klasse (hvor ellers?), hatt internasjonal middag hvor bare flere og flere mennesker dukket opp og prøvd ut både danse- og pilatestimer på det lokale treningssentret. Håper etterhvert at vi ikke stikker oss så veldig ut som lyse, svette og de eneste som ikke kan koregrafien som virker opplagt for alle andre. Merker ikke så godt at desember snart er her, bortsett fra at glorete julepynt har kommet opp i butikkene. Dessuten betyr det slutten på skoleåret (nå er det jo sommer) og dermed aktivitetene nærmer seg her. Det er tid for evalueringer og avslutninger, før vi skal begynne opp igjen i februar.

We have tried Suri, a specialty here. It's worm... (have a video, but slooow internett) This week we have also meet a norwegian "folkehøyschool"-class, had international dinner with the others in our house and tried out dancing and pilates at the local gym. Fun!
December is soon here and that means the school is almost over. So it's time for evaluations and planning for det new year :)

1 kommentar:

  1. De strandbildene gjør meg bare supermisunnelig! Og må sei at tall-twisteren va ganske kul - absolutt ingen dårlig idé.

    Ha ein strålende uke!

    SvarSlett